Unde este Norvegia?

Unde este Norvegia?

Norvegia (în norvegiană Norge — Bokmål — sau Noreg — Nynorsk — pronunție Bokmål: /ˈnɔɾgə/; Nynorsk: /ˈnoːɾeːg/), oficial Regatul Norvegiei, este un stat suveran și unitar, guvernat ca o monarhie, al cărui teritoriu cuprinde partea de vest a Peninsulei Scandinave, plus insula Jan Mayen și arhipelagul Svalbard.

Care este cea mai lungă frontieră din Norvegia?

Țara are o lungă frontieră spre est cu Suedia (1.619 km lungime). Norvegia se mai învecinează cu Finlanda și cu Rusia la nord-est și, peste Strâmtoarea Skagerrak, la sud, cu Danemarca. Norvegia are o coastă extinsă, la Oceanul Atlantic de Nord și la Marea Barents .

Care sunt tradițiile norvegiene?

Tradițiile norvegiene păstrează curățenia și protejează natura. Nu vă lăsați observații ironice cu privire la familia regală norvegiană – printre subiecții pe care ea îi este foarte respectată și respectată.. În tradiția Norvegiei nu se poate lăuda cu abundența și dimensiunea unui cont bancar.

Cine sunt norvegienii?

Clima rece, natura slabă și legile medievale au constituit o tradiție specială a Norvegiei, iar astăzi este păstrată de locuitorii săi cu o trepidare specială. Ce sunt ei, norvegienii? Norvegienii nu respectă regulile etichetei, care este de vină pentru simplul lor țăran.